Partizan u ponedeljak protiv Olimpije

Košarkaš Partizana Čedomir Vitkovac rekao je danas da njegova ekipa na visokom nivou želi da odigra utakmicu protiv Olimpije, u poslednjem 26. kolu Jadranske lige.

„Idemo u Ljubljanu sa željom da poslednji meč u ovom delu sezone odigramo na visokom nivou i sa angažovanjem koje nas je krasilo u poslednje vreme“, rekao je Vitkovac za klupski sajt.

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 18 časova u hali tivoli u Ljubljani igraju protiv Olimpije, utakmicu poslednjeg 26. kola Jadranske lige. Crno-beli nisu uspeli da se plasiraju u plej-of pa će posle utakmice protiv Olimpije imati pauzu sve do početka takmičenja u domaćem prvenstvu.

„Protekla sedmica bila je vrlo turbulenta za naš klub i to na više nivoa. U Ljubljanu putujemo sa svojim planovima a sigurno je i da Olimpija ima svoje. Radosni smo zbog ponovnog susreta sa našim navijačima iz Slovenije i okolnih zemalja. Unapred im hvala za podršku“, rekao je trener Partizana Aleksandar Džikić.

Uoči poslednjeg kola Partizan je peti na tabeli sa 12 pobeda i 13 poraza, a Olimpija je deveta skorom od 10 pobeda i 15 poraza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar