„Patriote“ posle osvajanja Superboula neće na prijem kod Trampa

Tim Nju Ingland Petriotsa napravio je dosad neviđeni preokret u istoriji NFL-a i Superboula porazivši na kraju Atlanta Falkonse sa 31:28 nakon produžetka iako je krajem treće četvrtine bilo 28:3 za tim iz Džordžije.

Petriotsi su slavili do zore, pevalo se na ulicama Bostona, a uz njih je svim srcem sigurno bio i novi američki predsednik Donald Tramp koji nikad nije krio privrženost ovoj ekipi.

„Kakav neverovatan povratak i pobeda Patriota. Tom Brejdi, Bob Kraft i trener „B“ su pravi pobednici“, napisao je Tramp na Tviteru očekujući da će, shodno pravilu, narednih dana ova ekipa doći na prijem kod njega.

Brejdi, Kraft i trener Bil Beličik doći će sigurno kod Trampa jer su i privatno prijatelji, ali jedan deo ekipe će ga – bojkotovati.

„Neću ići u Belu kuću iz jednostavnog razloga što se tamo ne bih osećao prihvaćenim. Predsednik ima previše predrasuda i previše stavova koji su suprotni mojima tako da se ne mogu uopšte zamisliti tamo“, rekao je igrač Devin Mekorti.

https://www.youtube.com/watch?v=UM-snDaUVYs

Slično razmišlja i njegov saigrač Martelus Benet.

„Nema se tu šta dodati. Svi znaju moj stav o Trampu, uostalom, pratite me na Tviteru“, rekao je Benet.

Zanimljivo je da je vlasnik Patriota Robert Kraft veliki demokrata, ali se sa Trampom zbližio kada mu je preminula supruga.

https://www.youtube.com/watch?v=_S-DM_jypr0

„Došao je na sahranu, a nakon toga me je tokom cele godine a bila je to najdepresivnija godina u mom životu, nazvao barem jednom nedeljno da pita kako sam. Zvao me je na zabave, na ručkove i večere i pokušao mi podići raspoloženje. Jako malo ljudi se tako prema meni ponašalo i to mu neću zaboraviti“, rekao je Kraft.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald TrampNFLpatriotTom Brejdi
Komentari (0)
Dodaj komentar