Pavlović o nagradi „Zlatni dečak“: Veliki plus za mene

BEOGRAD – Talentovani defanzivac Partizana Strahinja Pavlović izjavio je da je ponosan i mu dodatnu motivaciju predstavlja to što se nalazi među 40 kandidata za najboljeg mladog fudbalera Evrope i nagradu „Zlatni dečak“ lista Tutosport.

„Veoma sam ponosan što mi se ime našlo među 40 igrača u konkurenciji za nagradu „Zlatni dečak“. To je veliki plus za mene i motivacija da radim dalje još jače i bolje. Na spisku ima zaista velikih imena“, rekao je Pavlović za sajt crno-belih.

Prema njegovom mišljenju favoriti za priznanje su prošlogodišnji dobitnik Matijs de Liht (Juventus), Džejdon Sančo (Borusija Dortmund) i Žoao Feliks (Atletiko Madrid).

„To su trojica od kojih će jedan uzeti nagradu kao moj favorit“, poručio je Pavlović, uz koga je kandidat i napadač Ajntrahta iz Frankfurta Dejan Joveljić.

Pavlović se osvrnuo i na trijumf Partizana u Ivanjici protiv Javora (2:0).

„Pobeda u Ivanjici, kao i gostovanja u Nišu i Astani, su izuzetno važni kako bismo ušli u pobednički ritam i podigli samopouzdanje zbog daljeg toka takmičenja. Za sada je sve kako bi trebalo“, zaključio je on.

Partizan u subotu gostuje u Nišu ekipi Radničkog u 10. kolu Superlige Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar