Pobede Spartaka i Javora, poraz Borca

Fudbaleri Spartaka pobedili su danas u Subotici Novi Pazar sa 2:0, u utakmici 21. kola Super lige Srbije i prekinuli niz od 12 utakmica bez pobede.

Spartak je poveo golom Stefana Ilića u 21. minutu, a konačan rezultat postavio je Djordje Ivanović u 87. minutu.

Ekipa iz Subotice je posle treće prvenstvene pobede i dalje poslednja na tabeli i ima 13 bodova. Novi Pazar nije uspeo da veže drugu pobedu i zauzima 11. mesto sa 23 boda.

Fudbaleri Javora pobedili su u Beogradu domaći OFK sa 1:0 i prekinuli niz od 11 utakmica bez pobede. Jedini gol postigao je Uzbekistanac Husnidin Gafurov u 72. minutu.

Domaći su utakmicu završili sa igračem manje, pošto je u sudijskoj nadoknadi vremena zbog grubog starta isključen Aleksandar Pejović.

Javor je posle sedme prvenstvene pobede sedmi na tabeli sa 30 bodova, a OFK, koji je pretrpeo treći uzastopni poraz, zauzima 13. mesto sa 18 bodova.

Voždovac je na domaćem terenu pobedio Metalac sa 1:0 i ostvario treću uzastopnu pobedu. Jedini gol postigao je Obiora Odita u 40. minutu. Beogradski tim je utakmicu završio sa desetoricom, pošto je Nenad Marinković isključen u 65. minutu.

Mladost iz Lučana pobedila je Borac u Čačku sa 2:1 i prekinula njegov niz od dve pobede.

Gostujući tim je poveo u 16. minutu golom Radomira Milosavljevića, a sedam minuta kasnije vodjstvo je duplirao Vladimir Golemić iz jedanaesterca. Konačan rezultat postavio je Dušan Mićić u 83. minutu.

Borac je i pored poraza zadržao drugo mesto na tabeli, pošto je juče Čukarički odigrao bez golova sa Radničim u Nišu. Ekipa iz Čačka sakupila je 37 bodova i ima bod više od Čukaričkog. Mladost iz Lučana je posle druge uzastopne pobede osma na tabeli sa 30 bodova.

Vojvodina i Jagodina igraju od 15 časova, a tri sata kasnije počeće duel Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice.

U poslednjoj utakmici 21. kola sutra od 13 časova na Banjici igraće Rad i Partizan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar