Posle ljubljenja novinarke, bokseru sledi suspenzija, ali i tužba (video)

Bugarski bokser Kubrat Pulev suspendovan je danas nakon što je tokom intervjua posle meča poljubio novinarku bez njenog pristanka.

Čelnici boksa u Kaliforniji suspendovali su boksersku dozvolu 37-godišnjeg teškaša, koji je u subotu uveče posle pobede protiv Rumuna Bogdana Dinua zgrabio za lice i poljubio u usta novinarku Vegas Sports Dejlija Dženifer Ravalo, kada ga je pitala o meču sa Tajsonom Fjurijem.

Pulev je rekao da su oni prijatelji, ali je Ravalo navela da su se upoznali dan ranije. Ona je podnela tužbu protiv njega, a na konferenciji za medije rekla je da je bila „šokirana i ponižena“ i da u prvi mah nije znala kako da reaguje.

Takođe, ona je navela da je Pulev posle intervjua „sa obe ruke uhvatio za zadnjicu“, da se posle toga smejao i da je otišao kao da se ništa nije dogodilo.

Pulev mora da se pojavi pred Državnom sportskom komisijom Kalifornije, koja je, kako je navedeno, „ozbiljno shvatila incident“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

boksernovinarkapoljubac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Namerno uradjeno u cilju dolazenja do velikih para i medijske paznje. Inace, mnoge sponzoruse, blogerke, piarovke, ajfonke, kerovke, tatuvke, pirsingze i kalasture u Srbiji ovo rade. Narocito gledaju da se ne lepe za suve grane. Ja bih ovde utuzio nju. Verovatno ga je malo prsticima dotakla po puzi, a on ko veli, da bi zadrzao status macho mena, ratnika, spartanca, morao je da odreaguje na jedan pravi nacin kao sto to rade pravi macho muskarci. Sa druge strane, ja sam ocekivao da ce boksera da nagrade za dzentlmenstvo. Kamo srece, da se ovi nasi besposlicari u skupstini ovako ljube. Imali bi smo vecu koristi od njih. Vidite, muskarci su nasilnici i kada vicu i kada ljube, a zene, a zene, zene su bozanska bica tipa Zene se lepe za pare ko muve za lepak.

  • AA ( americki alah)

    da je nije silovao? Obukla se kao da ide na straftu, i nesto mu je previse blizu stajala