Procurila prva Đokovićeva fotografija iz Melburna nakon celodnevne drame

Novak Đoković neće biti deportovan iz Australije bar do ponedeljka. Nakon drame u sredu na aerodromu u Melburnu, vlasti australijske države Viktorije odlučile su da ne dozvole Novaku Đokoviću ulazak u zemlju.

Đokovićevi advokati žalili su se na tu odluku i najbolji teniser sveta će ostati u Melburnu do konačne odluke.

Novinar Klint Stenvej objavio je prvu fotografiju Novaka Đokovića na Tviteru nakon dramatičnog dana.

„Bila su to naporna 24 sata za Novaka Đokovića.. Evo kako je to ispalo – od trenutka kada je Novak stigao da mu službenici carinske kontrole pečatiraju pasoš, do dolaska u hotel City gde je trenutno pritvoren“, piše u objavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

australijanovak djokovic
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Meni jedna stvar nije jasna. Predsednik Vucic se dere na nas ako se nismo vakcinisali a sa druge strane podrzava Novaka zato sto odbija da primi vakcinu? Mislim malo deluje nekorektno. Sa drgue strane, nadam se da su vernici sada zadovoljni jer sve ovo odbijanje vakcine je direktno povezano sa religijskom dogmom. Rodjenjem svako dete prima odgovarajuci broj vakcina koje je utvrdila svetska zdravstvena organizacija. Ne vidim u cemu se ova vakcina razlikuje od npr vakcine protiv decije paralize ili dijareje. Mislim da je Srbiju najvise zatupela, unistila, osiromasila upravo religija s kojom se bakcemo jos od srednjovekovne drzavnosti pa do sada, dok svet ide napred, nauka, medicina, ekonomija. Zato visokorazvijene zemlje svojoj deci mogu da priuste nove automobile, putovanja po svetu, lep zivot a mi nasoj deci ne mozemo i litar mleka da kupimo.

  • Slobodan da misli

    Ne mogu da ga „progutaju“…Zanima me aktivnost naše diplomatije,ako ima ko pismen.