Prva pobeda Majamija, Bjelica dobar u Minesoti

Košarkaši Majamija ostvarili su prvu pobedu u pripremnim utakmicama za novu sezonu u NBA ligi, pošto su u prošle noći na svom terenu savladali San Antonio sa 97:94.

Najefikasniji u redovima Majamija bio je Džerald Grin sa 17 poena, Dvejn Vejd je ubacio poen manje, dok je u ekipi Sparsa najbolji bio Lamarkus Oldridž sa 17 postignutih poena.

Srpski košarkaš i bivši igrač Crvene zvezde Boban Marjanović je u ekipi San Antonija proveo na terenu 14 minuta i imao učinak od dva poena, tri skoka i jednu blokadu.

Toronto je na svom parketu pobedio Minesotu sa 112:105, a najzaslužniji za taj trijumf bio je Kajl Lauri koji je ubacio 40 poena.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Endru Vigins sa 21 postignutim poenom, a njega je najbolje pratio reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica. Bjelica koji je bio starter, proveo je 31 minut na terenu i postigao 12 poena, uz četiri skoka, jednu asistenciju i dve ukradene lopte.

U ostalim mečevima, koji su odigrani u noći između ponedeljka i utorka, Memfis je bio bolji od Klivlenda sa 91:81, Njujork je pobedio Filadelfiju sa 94:88, Portland je savladao Jutu sa 88:81, a Nju Orleans ekipu Čikaga sa 123:115.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar