Rad-Vojvodina: Gol u 90. minutu

Fudbaleri Rada uspeli su danas da nadoknade dva gola zaostatka protiv Vojvodine i utakmicu u Beogradu završe rezultatom 2:2, u 25. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina je povela u 18. minutu golom Lazara Rosića, koji je glavom poslao loptu u mrežu posle centaršuta Siniše Babića. Babić je u 35. minutu mogao da duplira prednost, ali je šutirao pored stative.

Rad je drugo poluvreme počeo sa dve prilike Andrije Kaludjerovića, ali je on bio neprecizan. Vojvodina je to iskoristila i povela sa 2:0 u 54. minutu golom Nikole Ašćerića posle asistencije Filipa Malbašića sa desne strane.

„Gradjevinari“ su posle toga pojačali napade i preuzeli inicijativu, a zaostatak su smanjili u 65. minutu golom Nikole Maraša. Marko Stanojević je izveo korner sa leve strane, a Maraš je bio najviši u skoku i poslao loptu u mrežu.

Bod Radu doneo je Andrija Kaludjerović u 90. minutu posle velike greške u odbrani Vojvodine. Jedan fudbaler novosadskog tima loše je izbio loptu, do nje je došao Nemanja Arsenijević i prosledio je do Kaludjerovića kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

Rad je odigrao treću uzastopnu utakmicu bez pobede i ostao je pretposlednji na tabeli sa 20 bodova, dok je Vojvodina, koja je vezala četvrti remi, peta na tabeli sa 38 bodova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar