Reakcije nakon čudesne utakmice: Bili smo na dnu ali ovaj tim je stvoren za istoriju

Čuda se ipak događaju. Barselona je nakon poraza 4:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona savladala PSG sa 6:1 u revanšu na Kamp Nou.

Serđi Roberto, strelac šestog pogotka Barselone, divljao je od sreće:

„Imali smo igrača više u našim navijačima. Ovo je pobeda za njih. Idemo da proslavljamo, pa se okrećemo prvenstvu. Bili smo na dnu nakon Pariza, ali ova ekipa je stvorena za istoriju. Jako sam srećan, bacio sam se na glavu za taj gol. Cela ekipa napravila je neverovatan posao“.

Andres Inijesta objasnio je da nemoguće za Barselonu ne postoji:

„Ovi igrači su garancija da stvari mogu ovako da se završe. U Parizu je sve pošlo po zlu, ali smo sve ispravili. Čestitam navijačima i mojim saigračima. Kada znaš šta treba da napraviš. Mi smo morali rano da postignemo gol da se ne uvuče sumnja u naše redove. Znali smo da moramo da napravimo nemoguće, ali u fudbalu je sve moguće“.

Nejmar je postigao dva pogotka. Naravno, kaže da je ovo najbolja partija koju je odigrao u životu.

„Ekipa kao što je Barselona može da nadoknadi sve. Igrali smo sa užitkom. Ovo je najbolja utakmica koju sam odigrao. Osetili smo da se PSG boji, nisu kontrolisali loptu, a mi smo uživali u našoj igri. Verovali smo u našu snagu i jedni u druge, tako smo se upisali u istoriju“.

http://www.dailymotion.com/video/x5ea1f0_fc-barcelona-vs-paris-saint-germain-f-c-6-1-ucl-16-17-all-goals-highlights-hd_sport

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

barselonaPSG
Komentari (0)
Dodaj komentar