Remi Srbije i Italije u Novom Sadu

Mlade fudbalske reprezentacije Srbije i Italije odigrali su večeras nerešeno 1:1 u četvrtoj utakmici Grupe dva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine.

Srbija je povela golom Sergeja Milinkovića-Savića u 47. minutu, da bi izjednačenje Italijanima doneo Danilo Kataldi u 56. minutu.

U uzbudljivoj utakmici na stadionu „Karađorđe“ oba tima su imali periode dominacije. Izabranici Tomislava Sivića su najbolju igru pružili u završnici prvog dela igre i na početku drugog poluvremena.

Ofanzivan start drugog dela igre je Srbiji u 47. minutu doneo vođstvo. Aleksandar Čavrić je probio po desnoj strani, dodao do Milinković-Savića, koji je posle kratkog driblinga šutirao snažno sa oko 20 metara desno iskosa. On je golmana Italije uhvatio u raskoraku, pa tako Alesio Kranjo nije uspeo da odbrani svoju mrežu.

U tom periodu Srbija je imala inicijativu i još nekoliko dobrih prilika, ali nije uspela da udvostruči prednost.

Italijani su uspeli da uspostave ravnotežu, a do izjednačenja su stigli u 56. minutu preko Kataldija, koji je uhvatio poluvolej posle kornera sa leve strane.

Nastavak susreta nije doneo mnogo pravih prilika, pa tako oba tima posle četiri odigrane utakmice imaju po 10 bodova i nalaze se na deobi prvog mesta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar