Ronaldo objavio srećne vesti: Georgina trudna, čekaju blizance (foto)

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodriges očekuju blizance, objavio je kapiten Portugala, koji je već otac četvoro dece.

– Oduševljeni smo što možemo da objavimo da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi – ne možemo da dočekamo da vas upoznamo – napisao je Ronaldo uz fotografiju iz kreveta sa svojom dragom, ponosno pokazujući sliku ultrazvuka. Duplog!

Njegovog najstarijeg sina, Kristijana Juniora, rodila je surogat majka juna 2010. godine, a sedam godina kasnije Ronaldo je na sličan način postao otac blizanaca Eve i Matea.

Rođena u novembru 2017. godine, Alana Martina prvo je dete iz njegove zajednice sa Georginom Martines.

U intervjuu za Frans fudbal 2017. godine, 36-godišnji napadač je rekao da želi da ima sedmoro dece.

Mnoštvo je spekulacija bilo o Ronaldovim naslednicima, pogotovo vezanim za blizance.

Nakon rođenja Eve i Matea, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo da je bilo reči o surogat trudnoći te se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

georgina rodrigezkristijano ronaldo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Georgina trudna. Na svet ce doci nova bebica od surogata. Otac, nepoznato lice izvuceno po slucajnom izboru. Milina bozja u kom svetu danas zivimo.