Ronaldo pokazao zver od 9 miliona i poručio: Vi birate (foto)

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo na svom Instagram profilu objavio je fotografiju pored svog luksuznog četvorotočkaša koja je oduševila njegove pratioce i za manje od 24 časa dobila preko 11 miliona lajkova.

Ronaldo često objavljuje zanimljive stvari na svom profilu, a na poslednjoj objavi postavio je fotografiju ispred svog devet miliona evra vrednog Bugatija, napravljenog u samo deset primeraka.

„Vi birate pogled“, napisao je Ronaldo u opisu fotografije na kojoj su ipak mnogi prvo primetili njegove neverovatno definisane trbušne mišiće.

Portugalac je nedavno sa Juventusom osvojio novu titulu prvaka Italije, a za njega ova sezona još uvek nije završena s obzirom na to da ga očekuje završnica Lige šampiona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bugatikristijano ronaldo
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Eno i sin nekakvog ostarjelog nogometaša, takođe neki nogometaš, ima lijepu curu, košarkašicu; ili njegov novac. I to je svijet u vijestima!

  • Nataša Gajić

    ma, bugati… sitan vez

  • batamrca

    vecina stvari koje mozemo videti od bogatih i umisljenih faca da su neko i nesto je prose.avanje

  • ANDREJ

    Komentar koji je na svom profilu postavio nogometas Ronaldo,pokazuje koliko su danas deformisane postavke,koje odredjuju normalne definicije vrednosti.To sto jedan nogometas,moze sebi da priusti auto,u vrednosti devet miliona evra,jasno govori,da je sisitem vrednosti,izvrnut na glavacke.Kako je uopste moguce,da bilo koji sportista,moze da bude mladim generacijama,ugled za primer,kako se sisitem vrednosti,totalno urusio