Ronaldo postavio ultimatum predsedniku Perezu

Nakon što je osvojio petu „Zlatnu loptu“, a Real Madridu donio novu titulu prvaka sveta, Kristijano Ronaldo ima nove zahtjeve u „kraljevskom“ klubu.

Kako je prenela dobro informisana madridska Marca, Ronaldo sada želi da postane najplaćeniji igrač na planeti, odnosno da mu se poveća ugovor i da bude ispred Lionela Mesija i Nejmara.

Portugalac smatra da kao najbolji igrač u istoriji, kako je sam sebe nazvao, zaslužuje da ima i najveća primanja na svijetu.

Mesi je nedavno dobio mega ugovor u Barseloni, Nejmar isto letos po dolasku u PSG, a Ronaldo želi da bude ispred njih. U suprotnom, ne isključuje se ni odlazak, mada je to malo verovatno u ovom trenutku, prenosi Avaz.

Florentino Perez ne sme da se kocka, Ronaldo je magnet za marketing, a pored toga i dalje je najbolji igrač. Nije tajna ni da Perez ima plan da kroz dve godine Nejmar preuzme Ronaldovu ulogu, ali to ne znači da je Madriđanima u ovom trenutku potreban haos.

Da stvar bude još gora, ovu vest je plasirao izvor iz Madrida, a ne iz Katalonije, uoči „El klasika“ koji je na programu u subotu u 13.00.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kristijano ronaldoReal Madrid
Komentari (0)
Dodaj komentar