Ronaldo progovorio ruski! (video)

Kristijano Ronaldo nastavlja da zadivljuje ljubitelje fudbala, mada ne svojom igrom na terenu, već jezičkim veštinama. Tridesetpetogodišnjaku je očigledno dosadilo da provodi vreme u izolaciji i odlučio je da komunicira sa svojim obožavaocima putem Instagram strima.

Jedan korisnik pitao je napadača da li može da kaže nešto na ruskom. Ronaldo je odgovorio entuzijastično rekavši: Na zdorovьe! (nazdravlje),Kak dela? (kako ste?)i horošo (dobro). Dok je izgovarao ove fraze, Ronaldo je dva puta uputio vojni pozdrav.

Deo Ronaldove objave je tada postavljen na druge platforme društvenih medija i dobio je na silne komentare ruskih korisnika mreže, koji su bili  ushićeni jezičkim veštinama superzvezde.

„Dobri Bože, toliko se umorio od karantina da je počeo da govori ruski!“, napisao je jedan korisnik. „Neverovatno je šta su ljudi spremni da urade ako žele da dobiju rusku vakcinu protiv virusa korona“, ​​napisao je drugi. „Živela Irina Šejk, naučila je najboljeg fudbalera sveta kako da govori ruski“, napisao je treći.

Ronaldo je testiran na koronu 13. oktobra dan pre nego što je trebalo da igra meč Lige nacija protiv Švedske.

Oseća se dobro i nema simptome virusa. Ubrzo nakon dijagnoze, odlučio je da se vrati u Italiju, gde živi sa devojkom i porodicom.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kristijano ronaldo
Komentari (0)
Dodaj komentar