Šahovski savez Srbije i Milenijum dogovorili saradnju

BEOGRAD – Šahovski savez Srbije i kompanija Milenijum tim potpisali su danas sponzorski ugovor.

Predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić rekao je da je danas veliki dan za savez i za njega od kako je stupio na tu funkciju.

„Ovo je za nas nivo više. Milenijum tim će ovim ugovorom stati na čelo pula sponzora i nadam se da će biti primer i drugim kompanijama. Mi ćemo se truditi kao i u prethodnih pola godine da nastavimo istim putem, da opravdamo očekivanja pre svega igrača šahovske Srbije, a onda i sponzora koji odvajaju značajna sredstva da podrže naš rad. Očekujemo da će Šahovski savez opravdati očekivanja kompanije Milenijum „, rekao je Lazić na konferenciji za medije.

Direktor Milenijum tima Stojan Vujko rekao je da kao uspešna kompanija moraju da se vezuje uz uspešne i najbolje, a kako je naveo, za uspostavljanje saradnje zaslužan je savetnik zadužen za međunarodnu saradnju i sponzorski pul Marijan Stričević, koji je ga je upoznao sa aktivnostima Šahovskog saveza.

„Prepoznajući nova dešavanja u Šahovskom savezu i ambiciozne planove predsednika Lazića, rešili smo da se pridružimo šampionskom timu i da mu damo podršku. Milenijum tim će ovim ugovorom donirati 50.000 evra za ovu godinu za Šahovski savez. Ono što me raduje da će ova sredstva biti utrošena za najmlađe šahiste, za našu budućnost. Drago mi je što je Milenijum tim deo Šahovskog saveza Srbije kao sponzor i podrška“, rekao je Vujko.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar