Simona Halep zbog operacije nosa završila sezonu

LONDON – Rumunska teniserka Simona Halep saopštila je danas da je završila sezonu pošto je operisala nos.

Halep je objavila da je bila potpuno premorena posle poraza u prvom kolu Ju-Es opena od Darije Snigur i da je zbog toga tražila savet lekara.

Ona je navela da je posle saveta lekara odlučila da se podvrgne operaciji kako bi popravila probleme sa disanjem, koji su je godinama mučili i postajali sve gori.

„Mislila sam da je sada pravo vreme za to, ali i da uradim nešto za sebe kao osobu. Zbog toga sam uradila i deo vezan za estetiku, nešto što sam dugo htela da uradim jer mi se nije sviđao moj nos. Uradila sam to, rešila sam funkcionalni i estetski deo“, navela je bivša teniserka sveta.

Halep, koja je trenutno deveta na WTA listi, objavila je da ne zna koliko će trajati oporavak.

Rumunka je priznala da je u februaru bila blizu odluke da okonča karijeru, pošto nije mogla da se vrati u TOP 10 najboljih teniserki sveta. Ona je navela da je ponovo otkrila svoju strast prema sportu kada je odlučila da radi sa novim trenerom Patrikom Muratogluom.

„2022. bila si zanimljiva godina, puna svega. Vidimo se na terenu, 2023. Mislim da i dalje imam mnogo toga da uradim na teniskom terenu, imam još ciljeva“, poručila je Halep, koja je pre 13 godina hirurškim zahvatom smanjila grudi kako bi otklonila bolove u leđima.

Halep (30) je u karijeri osvojila 24 trofeja, a od toga po jedan Rolan Garos i Vimbldon.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar