Siti ubedljiv protiv Aston Vile, izbio na četvrto mesto

Fudbaleri Mančester sitija prekinuli su seriju od tri uzastopna poraza, pošto su danas na svom terenu pobedili Aston Vilu sa 4:0 i tako došli na četvrto mesto tabele.

Ranije danas, Totenhem i Arsenala odigrali su 2:2 i tako zadržali svoje pozicije na drugom, odnosno trećem mestu.

Siti ima meč manje i dva boda manje od Arsenala i pet manje od Totenhema. Lester je prvi i trenutno igra protiv Votforda.

Serhio Aguero postigao je dva gola za Siti, a strelci su bili još i Rahim Sterling i Jaja Ture.

Čelsi je posle tri vezane pobede danas odigrao 1:1 sa Stoukom na domaćem terenu.

Vest Hem je izbio na peto mesto posle pobede u gostima nad Evertonom od 3:2.“Čekićari“ sada imaju dva boda više od Mančester junajteda, koji sutra igra u gostima protiv Vest Bromviča.

Everton je u zabavnoj utakmici poveo u 13. minutu golom drugog strelca Premijer lige Romelua Lukakua, ali je prvo poluvreme završio sa 10 igrača, pošto je Kevin Miralas u 34. minutu dobio drugi žuti karton i morao je da izađe. Aron Lenon je u 56. minutu povisio na 2:0. Meč je mogao da ima sasvim drugačiji tok da je Lukaku u 69. minutu pogodio penal, ali je od tog trenutka Vest Hem zaigrao bolje i u poslednjih desetak minuta došao do pobede.

Goleadu je otvorio Mikail Antonio u 78. minutu, da bi tri minuta kasnije Dijafra Sako izjednačio, a onda je u 90. minutu Dimitri Pajet doneo pobedu Vest Hemu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar