Sjajna Kobijeva poruka onima koji su govorili da posle 4 ćerke treba da ima sina

Kobe Brajant bio je ponosni otac četiri ćerke i uvek je sa sjajem u očima govorio o svojim naslednicama, a 13-godišnju Đijanu već je godinama video kao sportsku zvezdu koja će i njega zaseniti. Međutim, kobnog nedeljnog jutra, zajedno sa još sedmoro putnika, zajedno su otišli u smrt.

Kobe i njegova supruga Vanesa prvu ćerku Nataliju dobili su 2003. godine, Đijana se rodila tri godine kasnije, zatim je na svet došla Bjanka, 2016. godine, a pre samo sedam meseci, u junu 2019. godine, postali su ponosni roditelji četvrte ćerke Karpi, koja je dobila srednje ime Kobe, po ocu.

Nije mu se retko dešavalo da, kao vrhunski sportista, čuje komentare da bi trebalo da dobije sina koji će biti pravi naslednik slavnog oca na košarkaškom terenu. Međutim, Brajant i njegova ćerka Đijana imali su sjajne odgovore na te seksističke izjave pojedinaca.

Kobe je, gostujući u oktobru 2018. godine u emisiji Džimija Kimela, na pitanje da li Điđi želi da zaigra u Ženskoj nacionalnoj košarkaškoj ligi, rekao:

– Naravno da želi – a onda sa osmehom na licu nastavio priču o ćerki:

– Čoveče, kakva je ona…Najbolje je kada izađemo, a meni priđu obožavaoci i, dok ona stoj pored mene, krenu sa pričom ‘čoveče, moraš da dobiješ sina, ti i V morate da dobijete muško dete, da imaš nekog ko će nastaviti tvoju tradiciju, tvoje nasleđe… A ona mi samo kaže: ‘Ok, ja ću ovo da preuzmem. Nije mu potrebno muško dete, ja sam tu’ – ispričao je ponosni tata i dodao govoreći o naslednici: – Naravno da je tako, ti to možeš.

Publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila tu anegdotu, a poznato je da je 41-godišnji Kobi ćerku od malih nogu pripremao za veliku košarkašku karijeru. Trenirao je i njen ženski tim, a u nedelju ujutru, kada se njihov helikopter srušio, trebalo je da se igra utakmica na njegovoj Mamba sportskoj akademiji u Tauzand Ouksu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kobe Brajant
Komentari (0)
Dodaj komentar