Skandal u reprezentaciji Srbije: Sprečena tuča! Žestok sukob u taboru Orlova!

Posle poraza naših rukometaša od selekcije Švedske na Evropskom prvenstvu došlo je do žestokog obračuna selektora Jovice Cvetkovića i potpredsednika Rukometnog saveza Srbije Dragana Škrbića.

Nakon novog neuspeha našeg tima došlo je do ozbiljne svađe, koja umalo nije prerasla u fizički obračun, prenosi Blic.

Navodno, dva legendarna rukometna reprezentativca su jutros izgladila nesporazum.

Srbija i pored dva poraza na startu šampionata ima šanse da se plasira u narednu fazu takmičenja, ako u utorak zabeleži pobedu protiv Islanda sa četiri ili više golova prednosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

reprezentacija Srbijerukomet
Komentari (10)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    U svakoj oblasti je potreban rad, organizovanost, stručnost, upornost i planiranje sa najvišeg nivoa (ministarstvo). Mi tu očigledno nemamo ništa za razliku od Hrvata, kod nas se svodi sve na energiju pojedinaca, tako i košarka još uvek kaska. Sve ostalo je prepušteno na volju pojedincima. To se videlo i u fudbalu, gde menadžeri kroje kapu reprezentaciji. Šta radi taj ministar za sport? Treba ga prozvati na raport, ali očigledno nema kome da raportira?

  • Anonimni

    Ma ko ih šiša užas su Al nisu oni krivi po rukometu se vidi kolko smo jadna zemlja on zahteva neke stvari npr sale moderne pogledajte derbi u šumicama na sta liči iza gola prljav zid parket truo iz 78′ sta i da očekuješ

  • Kanjižanin 47

    Svi protivnici igraju bržu igru, efikasniji su pred protivničkom golu. Dobro, Hrvatska je znatno bolja od naše reprezentacije. Nadali smo se protiv šveđana, sada se okrećemo protiv Izlanđanina, željom da ih nadmašimo sa više gol razlikom, i sve će doći na svoja mesta. U stvari, naša reprezentacija je već stigla na svoje mesto, u utorak završava prvenstvo u Hrvatskoj. Ništa strašno. Da bi u budućim vremenima bilo uspešnije, osim mnogo pričanja, treba što-šta promeniti u našem rukometu. Jednostavno rečeno, treba krenuti od početka. Stvoriti uslove boljem, efikasnijem radu, poželjno je privoljeti mladi školski uzrast tom sportu, trošiti neke parice na rad rukometnih škola.Međutim, ni posle takvih preokreta, ne smemo čekati vidljive, brze tezultate. Za sada, ostanimo realni, pa prihvatimo gorku istinu.

  • Nataša Gajić

    „tako je braćo budimo realni“- tuča ko kuća… uvijek

  • Anonimni

    ma sta pricas, svaka nasa reprezemtacija koja dodje na EP, SP OU je vec uspeh, daj mi jos neku oblast da smo na tom nivou?

    • Slavko Milosavljevic

      Anonimni, svaka zast na zapazanju! Bas tako, svaki plasman na evropsko, a da ne godorimo o svjetskom prvenstvu ili olimpijadi je za nas rukomet sjajan ispjeh. Vise od toga ocekivati je besmisleno! I Jer ako postavljamo nerealne zahtjeve ili ocekivanja, to je samo guranje rukometa u jos vece nevolje!

    • Dragan

      Anonimni, ne preteruj. Od vaterpolista, kosarkasa, kosarkasica, odbojkasa, odbojkasica, dzudista, tekvondoista,…, lista je beskrajna…, uvek ocekujemo medalje. Tako da je tvoje SVAKA cista glupost. Sto se tice rukometa, ne znam sta je iko ocekivao, mi smo taj sport zapustili, dok su ostali kupili zanat od nas, ulagali pare i napredovali. To sto gubimo na ovom prvenstvu je sasvim realno. Naprosto, u rukometu, bas kao i u fudbalu, nismo dovoljno dobri.

  • Anonimni

    Prazne ruke, nije bilo masti za podmazivanje…..ne ide to tako …

  • milan

    Ovi „igraci“ bi trebalo da se pobiju medju sobom.Ne selektor i Skrbic.Bruka i sramota .Takva neborbenost izaziva bol.Kao da su izasli na poljance da otrce koji krug i odu kuci. Vi ste ruglo jedne zemlje.I ako imate obraz trebalo bi da se stidite. Jovica i Skrbic nazalost nisu igrali ali siguran sam da bi bili bolji od svih ovih nazovi rukometasa.

    • Slavko Milosavljevic

      Milane, budi realan…zamisli da neko od tebe ocekuje da skocis 2 metra uvis, ne uradis to, pa pocnu pljuvati po tebi!!! Nerealno ocekujes!!!