Skandalozni snimci: Tuča Nejmara i manekenke u hotelskoj sobi (foto)

Brazilski napadač Nejmar zbog povrede skočnog zgloba propustiće predstojeći Kup Amerike, međutim zvezda PSŽ ima mnogo problema i na privatnom planu.

Nekadašnji fudbaler Barselone nedavno je optužen za silovanje, a samo nekoliko dana pošto je odbacio te optužbe ističući da je reč o iznudi, u javnosti se pojavio video snimak iz hotelske sobe na kojem se vidi fizički sukob Nejmara i manekenke Nažil Trinidad.

– Udariću te, znaš zašto. Jer si me juče prebio – vikala je devojka dok je udarala fudbalera, koji je pokušavao da se odbrani.

Strani mediji spekulišu da policija ima kompletan snimak i da će brzo rešiti ceo slučaj, koji bi za Brazilca mogao da ima još veće posledice ukoliko se dokaže da je kriv za fotografije nage Nažil, koje su ugledale svetlost dana pošto je Nejmar optužen za silovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nejmarsvađatuča
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Da, ali znate sta ovde ne pije vodu. Ako je tuca spontano izbila, kako bas da bude ukljucena kamera koja pokriva vremenski interval u kome se navodno dogodila tuca? Zar vam ovo ne lici da devojcica hoce lovu sa namestenim nasiljem? Inace ovi fazoni mladih devojaka ovde u Srbiji su standard.