Sledi šut karta? Bajern u šoku posle ovog snimka svoje zvezde (video)

Ne kaže se tek tako – mladost ludost.

https://twitter.com/TheWallLindelof/status/880779948167966721

Mlada Bajernova zvezda Renato Sančes objavio je na jednom profilu na društvenim mrežama snimak zbog kojeg će u najmanju ruku ići na ribanje kod čelnika kluba – Ulija Henesa i Karla Hajnca Rumenigea.

Sančes na snimku koji traje manje od 15 sekundi drži pozamašnu svotu novca koje, nakon što ih prebroji, gura ponosno i bahato sebi u lice.

Reprezentativac Portugala nije do sada pravio ekscese u klubu mada ima tek 19 godina, a nemački mediji već sada tvrde da ovakvi snimci mogu da ga koštaju karijere u Bajernu.

Videvši reakciju pratilaca na Instagramu koji su ga, blago rečeni napadali i ismejavali, Sančes se javno izvinio.

„Postoje dobre i neukusne šale. Nakon snimka koji sam objavio imam potrebu da se izvinim ne samo zbog mog lošeg ukusa, nego i zbog neoprostivog i glupog ponašanja. Izvinjenje mi nije čak ni to što se sve dogodilo u malog krugu prijatelja na godišnjem odmoru. Ja sam kroz život naučio da cenim težak rad i mogu samo da kažem da je moj postupak bio potpuno pogrešan. Budite sigurni da nisam takav. Uvek ću se boriti da budem primer profesionalizma, poniznosti, karaktera i dostojanstva. Ovo će mi biti lekcija za budućnost“, poručio je ipak na kraju Sančes putem Fejsbuka, prenosi Avaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bajernrenato sančes
Komentari (0)
Dodaj komentar