Šok: Ronaldo silovao devojku pa joj platio kako bi se sve zataškalo?

Ugledni nemački magazin Spiegel piše, pozivajući se na dokumente Football Leaksa, da je 2009. Kristijano Ronaldo silovao jednudevojku u Las Vegasu, a kako bi ćutala, navodno joj je isplatio 375 hiljada dolara.

Prema pisanju Spiegela koji citira dokumente, navedeni zločin dogodio se 13. jula 2009. u Ronaldovom apartmanu u luksuzom hotelu u Las Vegasu. Magazin navodi da je pola godine kasnije, 12. januara 2010., došlo do vansudske nagodbe u Nevadi, koju je u ime Ronalda potpisao njegov portugalski advokat Karlos Osorio de Kastro.

Nagodba je sastavljena na tri stranice, a silovana Amerikanka se obavezala da će, nakon što primi 375 hiljada dolara odštete, ćutati o tome šta joj je učinio slavni fudbaler.

Spiegel piše da zna ko je žena. Potpisom je odustala od kaznenog progona, a jedini uslov koji je postavila bilo je pismo Ronaldu. Na šest stranica detaljno mu je opisala povrede koje joj je naneo i kakvu je traumu pritom doživela.

Johan Kreile, Ronaldov advokat u Nemačkoj, za Spiegel je izjavio da su to sve laži i da će njegov klijent preduzeti pravne korake protiv lažnih tvrdnji i povrede ličnih prava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kristijano ronaldosilovanje
Komentari (0)
Dodaj komentar