Sramotno: Mirka pokazala nizak nivo sportske kulture, zviždala Kirjosu (video)

Mirka Federer je bacila senku na veliku pobedu njenog supruga u polufinalu Majamija protiv Nika Kirjosa.

Publici je sada dovoljno samo da vidi Kirjosa i da mu zviždi, ovaj put nije bio toliko „bezobrazan“, nije ni prvi ni poslednji igrač koji je slomio reket tokom meča, pa se može reći i da su gledaoci pomalo preterivali.

Ali teško je ignorisati reakciju supruge njegovog rivala Miroslave, koja mu je takođe zviždala jer je menjao razbijeni reket.

https://twitter.com/Mikno78/status/847972278612758528

Bez obzira na to kakav je Kirjos i da li se on ponaša pristojno ili ne, reakcija Federerove supruge je za svaku osudu, pre svega što kao član tim jednog od najboljih igrača svih vremena ne sme sebi da dozvoli „spuštanje“ na tako nizak nivo i iskazivanje nepoštovanje prema rivalu svog muža, prenose sportski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

KirjosMirka Federer
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    Smatram da zene poznatih tenisera,ne treba uopste pustati da budu prisutne,dok se njihovi muzevi takmice.Zene imaju „tanke“ nerve,i vrlo cesto,ne mogu da se obuzdaju,kada im se nesto dogadja,sto njima ne odgovara.Zen atreba da je kod kuce,da spremi dobru hranu muzu,kada se vrati sa takmicenja.Da mu potom,svojim telom,ugreje krevet,i sve sto treba pripremi,da se on,onako umoran,dobro relaksira,uz njenu svesrdnu pomoc.

  • Blajbi

    Nije on samo razbio reket vec je i psovao publiku! Jednom se proderao kao kreten: „CUTITE!“ Svi su bili na punom stadionu protiv njega, sem njegove majke i devojke.