Srpski navijač posle utakmice žestoko izvređao Džaku, ovaj mu nije ostao dužan (video)

Utakmica između Srbije i Švajcarske odavno je arhivirana, a neki bi rekli i zaboravljena, međutim snimak koji se ovih dana pojavio na društevnim mrežama ponovo je podgrejao situaciji.

https://twitter.com/GrimandiTweets/status/1016283108893712384

„Orlovi“ su u najkontroverznijoj utakmici na Mundijalu poraženi od Švajcaraca sa 2:1, a golove za „Sajdžije“ postigli su Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, koji su obojica poreklom sa Kosova.

Oni su golove proslavljali tako što su rukama imitirali ‘albanskog orla’, što je naišlo na velike kritike srpske, ali i evropske javnosti.

Sada, tri nedelje posle, na Tviteru je osvanuo snimak kako srpski navijač psovkama vređa Džaku i govori mu „Mrš, mrš odavde“, a Džaka ga ućutkuje tako što je stavio kažiprst na usta.

Podsećamo, FIFA je odredila novčanu kaznu od 10.000 švajcarskih franaka švajcarskim fudbalerima Džaki i Šaćiriju zbog nesportskog ponašanja na utakmici sa Srbijom.

Takođe, FIFA je kaznila i fudbalski savez Srbije sa 54 hiljade švajcarskih franaka „zbog neprimerenih transparenata i poruka“ naših navijača, dok su predsednik saveza Slaviša Kokeza i selektor Mladen Krstajić dobili po 5 hiljada franaka kazne zbog komentara na suđenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

granit džakanavijačrusija2018
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Nas narod mora jednom za svagda da nauci, da ukoliko se primitivnim stvarima ne pridaje paznja, primitivne stvari ce i nestati iz naseg zivota. Ako se non-stop prica o nekim primitivnostima, onda one postaju efikasne.