Nečuveno: Srpski profesor tužio Novaka Vimbldonu zbog psovki (foto)

Srpski doktor i profesor Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, „tužio“ je Novaka Đokovića Vimbldonu zbog psovanja publike.

Novak je psovkama uzvratio grupi navijača koja ga je provocirala tokom meča šesnaestine finala Vimbldona, a Videnović je zbog toga rešio da se obrati Englezima preko Tvitera.

„Hej Vimbldone, da li znate da je uzvikivanje sa konotacijom oralnog seksa navijačima, nakon pobede vašeg vrhunskog sportiste u muškom singlu, u svim srpskim medijima i na Tviteru“ napisao je Videnović i izazvao salvu komentara.

Naveo je da „neko mora da stane na put ludilu, makar stajao sam“, dočekali su ga brojni uvredljivi odgovori i pitanja.

„Čekajte, doktore, od njega očekujete da bude gospodin i da prećuti kad mu zvižde i dobacuju, ali vi niste dovoljan gospodin da prećutite to što im je odgovorio? Neko bi rekao da ste malo licemerni. Ne i ja. Ja bih rekao da ste to prilično“, bio je jedan od odgovora nekadašnjem državnom sekretaru u Ministarstvu nauke, prenosi Nova.rs.

Sam Novak je svoj postupak objasnio.

„Vidi, da budem iskren, to nije nešto što ljudi ne vide. Činjenica je da ja 90 posto mečeva, ako ne i više, igram i protiv protivnika i protiv stadiona. Retko gde dobijam više podrške od svog protivnika. To je nešto na šta se jesam navikao, ali s druge strane, čovek sam, imam emocije, i naravno da se desi da me neko izbaci iz takta i da me iznervira, kada me provociraju. Bilo je nekoliko njih, ali ne bih sada o tome. Ta burna reakcija je bila možda burnija nego što bi trebalo da bude, ali morao sam to da izbacim iz sebe, i da im pokažem gde im je mesto,“ rekao je Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicpsovkeVimbldon
Komentari (12)
Dodaj komentar
  • MARINKO

    SINE TI SI VEOMA BLAG KAKO SE PREMA TEBI PONASAJU I NE OBRACAJ PAZNJU SAMO URADI KAKO TRENUTNA SITUACIJA NALAZE ALI CUVAJ ZDRAVLJE JER HOCE DATE RAZBIJU. UPRAVO SE TAKO PONASAJU PREMA NASEM NARODU U SVIM SVERAMA ZIVOTA. PATOLOSKI PROBLEM JE U PITANJU JER ONI NAS IZRAZENO NEVOLE JER SMO IM NEDOSTIZNI I ONI TO POSTUJU ALI NECE DA PRIZNAJU I JAVNO KAZU. SAMO GURAJ O CUVAJ ZDRAVLJE ZBOG SEBE I PORODICE A POSTIGAO SI NEDOSTIZNO.

  • Anonimni

    profesore!DA PITAM NESTO :DALI STE SE VIMBLDONU ZALILI KAD SU NJEGA NOLETA SRBINA PLJUVALI,ZVALAVILI I VREDJALI ‘NE NISTE VI IMATE LEPTIR MASNU .JA SRBIN KADA BI TREBAO DA SE IZMEDJU VAS DVOJICE ODLUCIM TEBI BI REKAO DOSLOVCE“SUSO JEDNA DALI TE JE IKAD SLUSAO GLEDALO VISE OD 100OSOBA“?NARAVNO NE A SRBINA TENISERA IZ MALE ZEMLJE GLEDAJU MILIONI

  • Moravac

    NE BIH SE ČUDIO DA I OVOM TZV.“PROFESORU“-USKORO „DRŽAVA“ DODELI FIZIČKU ZAŠTITU,KAO ČEDI,NATAŠI KANDIĆ,ČANKU,SONJI BISERKO,JELENI MILIĆ…ILI NEKOM DRUGOM ISTAKNUTOM SRBOMRZCU…!!!KOŠTAJU NAS PREVIŠE..!!

  • Anonimni

    Ovaj ne uvažava srpski sleng. On bi odmah konkretno da dune.

  • patriot

    E moj Profesore , za koga ti navijas ? Za mene ili za medveda ….. :o)

  • Anonimni

    Po Vujakliji, anali- godišnjaci, letopisi…

  • Anonimni

    … mjesto im je u analima…

  • Anonimni

    Koji je ovaj, da nije završio fakultet u Engleskoj, kakvo zlo od matorca

  • bambi

    Generalno gledano, Novak Djokovic treba da se ponasa kao dzentlmen. Najgora ce varijanta biti da ga svet upamti kao osobu sa najvise bodova a sa najodvratnijim ponasanjem. Posle vam je krivo kada kazu da su Rodzer i Rafa kompletne licnosti i na terenu i van terena. Znaci, da podvucemo, dobar sportista mora biti i borac i primer omladini. Novak mora da prestane da se ponasa na nacin na koji se ponasa i bice sve u redu. Uzor mora da mu bude Pele, a ne Maradona, uzor treba da mu je Rodzer a Kyrjos.

  • bbb

    sta je tu lose ako su bili gej navijaci

  • Mick

    Vidimo profesor ,gleda Samo tenis,divno a sta je sa parovima, pa zadruga na to NEMA komentar.sigurno to negleda pa sta onda istrazuje Kao profa?

  • Darija

    Jedino je problem što se previše opravdava, a ne kaže: Da, NEVASPITANO je i PRIMITIVNO i nije trebalo tako da reagujem…