Stolica: Vojvodina je osramoćena

Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica rekao je da su njegov klub i njegovi igrači osramoćeni u večerašnjoj utakmici, posle poraza od Crvene zvezde golom iz jedanaesterca u završnici meča.

„Moji utisci… Osramoćen je fudbalski klub Vojvodina za svoj 104. rodjendan, osramoćen sam ja kao trener, osramoćeni su svi moji momci i to je najjači utisak. Sve drugo ne bih da komentarišem. Sve ovo što smo videli, da pričam o fudbalu i igri, akcijama, ispašću smešan. Svi smo svedoci svega što se dešava“, rekao je Stolica posle utakmice za televiziju Arena sport.

Fudbaleri Zvezde pobedili su u Novom Sadu Vojvodinu sa 2:1, a pobedonosni gol postigao je Mohamed Ben u 84. minutu posle diskutabilnog jedanaesterca.

Trener Zvezde Vladan Milojević zadovoljan je pobedom.

„To je derbi utakmica, znali smo da će da ide ovako. Vojvodini čestitam na dobroj igri. Mislim da im je ovo najbolja takmica u poslednjih ne znam koliko vremena, samo neka nastave tako. Mi smo hteli da postignemo rano gol, a primili smo gol na našu glupost iz kontre. Vojvodina je imala još jednu šansu, mi smo imali, ali to je derbi, nema tu nekog fudbala. Čestitam mojim igračima, idemo dalje“, rekao je Milojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar