Stranci organizovali haos na derbiju?

U organizaciji nereda tokom 156. večitog derbija učestvovalo je najmanje stotinu ljudi, a srpske bezbednosne službe trenutno operativno obrađuju najmanje šestoricu Hrvata, i po jednog Grka i Bugarina – saznaju „Novosti“.

Prema našim dobro obaveštenim izvorima, u režiju nemilih scena na Partizanovom stadionu, uključene su i pojedine strane službe, iako se reflektor javnosti usmerava na priču o sukobu zavađenih frakcija među pristalicama crno-belih.

Sagovornici našeg lista tvrde, naime, da su navijačke grupe „Vandal bojs“ i „Zabranjeni“, koji su godinama u sukobu sa krovnom organizacijom „Grobari 1970″“, zaista hteli juče na silu da pruzmu primat na „jugu“, ali su praktično poslužili kao batina u tuđim rukama.

– Sve indicije govore da nije reč samo o sukobu navijačkih frakcija i da su pojedine grupe huligana upotrebljene kao oruđe stranih obaveštajaca, koji su od početka godine značajno pojačali prisustvo u našoj zemlji. Neko je očigledno imao nameru da se neredi sa stadiona preliju i na ulice Beograda i da se na taj način naruši bezbednost i stabilnost ne samo glavnog grada. Uostalom, ružne slike sa stadiona Partizana već su obišle svet, tako da je ukaljano lice ne samo srpskog fudbala već i naše države.

tokom opšte tuče na Partizanovom „jugu“ povređeno je najmanje 19 navijača, a jedan je u teškom stanju prevezen na Vojno-medicinsku akademiju. Ovaj incident prati i jedan nonsens – preuzimanje „šipke“ planirano je baš na derbiju, što se do sada nikada nije dogodilo. Sve to upućuje na sumnju da nije reč samo u banalnom i skandaloznom ratu za prevlast među „grobarima“, nego da su pravi kreatori haosa izvan tabora „Vandal bojsa“ i „Zabranjenih“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

derbihuliganinavijačituča
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • milan

    Ukinuti sportska drustva Partizan i Crvena Zvezda zbog dobrobiti Srpskog sporta u celini.Ta DVA kluba su leglo crnogorske i Hercegovske mafije.Dakle dva najveca zla u nasoj drzavi.Pogledajte u upravama ovih klubova dali imate jednog Srbina.Sve sam olos iz pomenutih drzava slio se u BG i misli da je uhvatio boga za usi.Tako je uvek bilo od onog kretena Miljanica koji je zavio Srpski fudbal u crno do danasnjeg ovo Kokezana ili kako vec veze sa fudbalom nemaju ali su predsednici.Jedino sto je dobro u medjuvremenu bilo je ubistvo onog skota Bulatovica. Drzava….???? koja drzava..??? Ko nam vlada njome i ko je vladao dobro da i postoji.Tito,Milosevic ,Tadic,Vucic….sve sam debil do debila …Narode stavi prst na celo…da nismo u medjuvremenu i mi postali zarazeni ovim ludilom.

  • Anonimni

    Bravo Zoki! Sve si lepo rekao. A setite se i kako je Margaret Tacer resila problem huligana…

  • Zoran Zemun

    da smo mi ozbiljna drzava, a nismo, ova „gospoda“ bi odavno bila pod kljucem, a kljuc u Dunavu. Dok se zvezdi i partizanu konstantno gleda kroz prste, dok ti klubovi jos uvek nemaju vlasnike, a ni pravni status, dok vlast suruje sa njihovim navijacima (od arkana pa nadalje uvek ista prica…) sta ocekujete od ovih danas? Nevidjeni kriminal, a drzava ne reaguje…Zatvorite vise te „severe“ i „jugove“, pohapsite te „ultrase“, obavezite klubove da kontrolisu svoje navijace, jer ako to ne ucine bice oduzimanja bodova i slanja u nizi rang. Par jednostavnih stvari koje funkcionisu u drugim zemljama i koje su vratile regularnost prvenstvima i dovele porodice na stadione.