Sudija koji je ojadio Srbiju – udaljen sa Mundijala

Sudija koji je oštetio reprezentaciju Srbije na utakmici sa Švajcarskom Feliks Brih spakovao je kofere i napustio Rusiju.

Feliks Brih, sudija koji je oštetio reprezentaciju Srbije na utakmici sa Švajcarskom, u okviru drugog kola grupe na Svetskom prvenstvu, poslat je kući sa najveće fudbalske smotre.

​Katastrofalno suđenje nikome nije promaklo, a najviše polemike je izazvao detalj iz meča Srbije i Švajcarske kada je Aleksandru Mitroviću dosuđen faul u napadu, dok su ga dvojica švajcarskih reprezentativaca čvrsto držala.

Švajcarska je slavila sa 2:1, a ostaje pitanje šta bi se sve dogodilo da je nemački arbitar dosudio jedanaesterac u 66. minutu.

FIFA je Feliksa Briha poslala kući zajedno sa još četvoricom sudija i on neće više suditi na Mundijalu u Rusiji.

Kurir

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Feliks Brih
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ma ljudi , pustite ovog sudiju – daleko mu lepa kuca. Mi treba da se konacno trgnemo i da srcem igramo za svoju drzavu. Treba da imamo ostrinu , da se vidi zelja da se nadjaca protivnik , da iako eventualno izgubimo da to bude casno. Ovako , sporo kretanje , pojedini fudbaleri koji se pozivaju za reprezentaciju a nista ne pokazu … nista nece promeniti.Uvek ce mo gubiti. Predlog je da se iz svih nasih liga sakupe domaci momci koji ce pobedjivati. I jos nesto- za slabe igre automatski smena selektora i svih koji odlucuju u fudbalu.Pa nisu oni bogom dani.Ima ova Srbija bolje od njih.I sve tako dok se ne nadju pravi i odgovorni ljudi.Ne politika niti sto drugo sto nema veze sa fudbalom.

  • Anonimni

    Spakovao je PUNE kofere.

  • Anonimni

    poslat je da vezbai i bude fizicki spreman da sudi premijer ligu republjike kosova a neznam sta je bilo sa prctregerom koji je bio glavni na VARu,koji se vadi da je tiho signalizirao brihu da pogleda VAR,tehnika koja izgleda nevazi za srbe

  • Kojeimedadam

    Trebalo bi ..Feliks Brih-u proveriti skorašnje uplate na “ tekući račun “ i zabraniti da se “ ikad više “ bavi tim poslom. Ako se to ne uradi, biće još puno pristrasnih sudija sličnih njemu ubuduće koji će zbog novca – mita ..OŠTETITI SVAKO SPORTSKO TAKMIČENJE. … Mogu da se kladim da je od Albanske Narko Mafije za to “ suđenje “ dobio minimum 150.000€.

    • Anonimni

      Na računu trenutno ima 2 miliona evra. Kakvih 150.000…

    • Ljuba

      ….mislim da nisi u pravu za 150.000€., neće taj, druže moj, da duva u pištaljku, pogotovu na mundijalu, za manje od miliončeta, garantujem!

  • Anonimni

    Jasno da ne mogu svi da ostanu, ide četvrtfinale, nisu im svi potrebni. Napisano kao da je kažnjen, a nije, jer ostaju samo najbolji, a za njega se znalo da nije među njima.