Sudije kažnjene za Zvezdin neregularan gol u derbiju sa po 10.000 dinara

Sudijska šestorka koja je delila pravdu na 153. večitom derbiju biće kažnjena zbog toga što nisu signalizirali gol-aut nakon kojeg je Crvena zvezda na neregularan način postigla vodeći pogodak protiv Partizana.

Glavni sudija Majo Vujović moraće, prema saznanjima „Novosti“ da plati 27.000 dinara, linijske sudije Svetozar Živin i Milan Šutulović po 22.000, dvojica sudija iza golova Srđan Obradović (morao da vidi sporni trenutak u 34. minutu) i Lazar Lukić po 10.000 dinara a šesti sudija Srđan Milutinović 10.000 dinara.

Tročlana Sudijska komisija FSS, koju čine Đorđe Žutić, Mirko Simić i Milan Karadžić je pre nekoliko dana pogledala vieo snimke iz svih uglova i donela odluku: glavni arbitar Majo Vujović nije kriv, sudio je već juče Radu i Spartaku na Banjici, dok će sa terena u jednom periodu odsustvovati pomoćnik Srđan Obradović i prvi „mahač“ Svetozar Živin.

Inače, u pomenutu kompletnu računicu nisu ušli još i putni troškovi, jer ni jedan od petorice arbitara nije iz Beograda krenuo na večiti derbi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

FK Crvena ZvezdaFK Partizansudijevečiti derbi
Komentari (0)
Dodaj komentar