Superliga: Zvezda čeka Rad, Partizan u Lučanima

BEOGRAD – Nakon pauze zbog reprezentacija nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije utakmicama 12. kola, koje se otvara večerašnjim duelima Čukaričkog i Vojvodine na Banovom brdu i Crvene zvezde i Rada na stadionu „Rajko Mitić“.

Prvi na programu je derbi trenutno drugog i trećeg tima na tabeli kada trener Nenad Lalatović sa Vojvodinom ide bivšem klubu sa željom da nastavi dobre igre, s tim da isto namerava i Čukarički koji čak ima meč manje.

Branilac trofeja prvaka Srbije protiv Rada namerava da napravi dobru uvertiru za gostovanje Totenhemu u Ligi šampiona i trijumf je imperativ kako bi ostao na čelnoj poziciji.

Dan kasnije, a samo pet uoči dolaska velikog Mančester Junajteda u Beograd u utakmici Lige Evrope, Partizan putuje na nezgodno gostovanje Mladosti u Lučane.

Crno-beli su izgubili prethodni meč u Superligi od Voždovca i tražiće povratak na pobednički kolosek, ali i pojačano raspoloženje pred Junajted.

U istom kolu niški Radnički dočekuje Napredak, Javor ekipu TSC-a, dok „fenejraš“ Mačva ide na „krov“ Voždovcu.

Raspored utakmica, večeras: Čukarički – Vojvodina (18 sati), Crvena zvezda – Rad (20). Sutra: Mladost – Partizan (15), Voždovac – Mačva (18), Javor – TSC (18), Proleter – Radnik (18), Radnički – Napredak (18), Spartak – Inđija (18).

Tabela: Crvena zvezda 27 bodova, Vojvodina 25, Čukarički 25, TSC 24 boda, Partizan 23, Radnički 19, Voždovac 17, Spartak 12, Proleter 12, Napredak 11, Radnik 11, Javor 9, Mladost 9, Inđija 7, Rad 7, Mačva 3.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar