Tavamba: Srećan sam zbog gola Crvenoj zvezdi

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba, jedan od tvoraca trijumfa u 154. večitom derbiju, istakao je da je veoma srećan što je golom protiv Crvene zvezde pomogao ekipi da slavi 3:1.

„Odlični smo bili i ostvarili perfektan rezultat. U potpunosti smo se uključili u šampionsku trku i očekuje nas velika borba. Veoma sam srećan što sam dao gol vredan tri boda baš protiv Crvene zvezde“, rekao je Tavamba novinarima posle meča.

Kamerunski napadač bio je čovek odluke na stadionu Rajko Mitić i strelac pogotka glavom u 68. minutu, kojim je trasirao put ka pobedi crno-belih.

„Gol mi daje veliko samopouzdanje. Nisam se upisao u strelce na nekoliko prethodnih utakmica, što je teško za napadača, ali sada sam zadovoljan“, poručio je Tavamba, pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku.

On nije mogao da sakrije radost jer je u kratkom roku dobio pesmu navijača Partizana i stihove „Tavamba, Tavamba, ti znas da volim te ja…“.

„To je specijalan osećaj. Posle derbija mnogo puta sam slušao pesmu, premotavao na telefonu. Drago mi je što me navijači vole, želim i u budućnosti da im donesem razlog za zadovoljstvo“, zaključio ie Tavamba.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

leandre tavambaPartizan
Komentari (0)
Dodaj komentar