Teniseri Crvene zvezde osvojili titulu šampiona Srbije

BEOGRAD – Teniseri Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su u finalu pobedili Vojvodinu ukupnim rezultatom 4:3.

„Za Zvezdu je ovo 39. titula ukupno kod žena i muškaraca u seniorskoj kategoriji. Imamo jedan lep tim koji je bio pojačan sa dva izuzetna profesionalca Miljanom Zekićem i Nikolom Milojevićem i njima se posebno zahvaljujem na odazivanju da igraju za ekipu. Ovaj tim Zvezde je mlad i tek treba da napreduje i očekujem od njih dalje uspehe“, rekao je direktor TK Crvena zvezda Slobodan Vojinović.

Crvena zvezda je u polufinalu pobedila prošlogodišnjeg šampiona TC Novak 4:3, dok je Vojvodina istim rezultatom savladala Spartak.

„Izuzetno mi je drago što smo uspeli i na ekipnom za seniorke da dođemo do finala nakon nekoliko godina pauze u takmičenju kada je ženski tim u pitanju. Sad imamo jednu kvalitetnu ekipu koja će narednih godina zajedno da nastupa i verujemo da ćemo i dalje beležiti trijumfe, a sam broj od 39 titula govori o tome da nastavljamo jedan niz koji traje nekoliko decenija i ovo nije neka nova situacija za Crvenu zvezdu. Zahvaljujem se Teniskom centru Novak na odličnoj organizaciji polufinalnih i finalnog meča Ekipnog prvenstva Srbije. Moram posebno da istaknem ovaj broj ekipa koji se odazvao što ovoj tituli daje poseban značaj. Naši igrači su imali dosta zanimljivih mečeva i to je njima jedno izuzetno životno i igračko iskustvo“, rekao je Vojinović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar