„To nisam očekivao“: Đoković ostao u čudu posle izjave Nika Kirjosa (foto)

Teniski svet kao i Novak Đoković našli su se u čudu posle reči koje je Nik Kirjos uputio na račun svetskog broja jedan čiji je osvedočeni mrzitelj. Oglasio se Srbin i priznao da iznenađen.

Nevaljali dečko svetskog tenisa Nik Kirjos istakao je razumevanje za Novakov stav o pitanju slobode izbora i govora, a jasno je da se to odnosi na veliku polemiku oko obavezne vakcinacije za ulazak u Australiju.

„To je bilo neočekivano. Znajući šta je od njega dolazilo prema meni u poslednjih nekoliko godina. Ali, ovoga puta moram da se složim sa njim da je sloboda izbora neophodna za svakoga, bilo da se radi o meni ili nekom drugom“, istakao je Novak Đoković.

Podsetimo, Nik Kirojos je u Australiji snimio podkast čija je druga epizoda nosi naziv „Bez granica“ sa dvojicom prijatelja iz detinjstva u kojem je razgovarao o obaveznoj vakcinaciji za učešće na prvom Grend slemu u sezoni – Australijan openu.

I dalje nije poznato da li je Novak vakcinisan i da li će se pojaviti u Melburnu gde je osvojio rekordnih devet titula, te bi na putu ka desetoj ispisao i istoriju belog sporta sa 21. osvojenim Grend slemom, čime bi se odvojio od najvećih rivala Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji imaju po 20 GS titula.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nik Kirjosnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar