Toni Kukoč se vratio u Bulse

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Toni Kukoč, koji je sa Čikagom osvojio tri trofeja u NBA, postao je savetnik predsednika kluba Majkla Rejnsdorfa, a jedan od zadataka će mu biti da promoviše Bulse u svetu.

„Samo nekoliko minuta je dovoljno biti uz Tonija da bi cenio njegovu ličnost, strast i profesionalizam i prepoznao doprinos koji će pružiti našoj ekipi u svojoj novoj ulozi. Toni će raditi širom organizacije i imaće različite uloge. Svojim iskustvom će doneti vrednost, bez obzira da li će to biti vezano za strane igrače u našoj ekipi ili prilikom objašnjavanja našim partnerima i navijačima što to znači biti ‘bul’. Toni će biti naš snažni predstavnik“, rekao je Rejnsdorf, prenela je Hina.

Kukoč je za Bulse igrao od 1993. do 2000. godine uz legendarne igrače Majkla Džordana i Skota Pipena. 

„Uzbuđenje i čast je opet biti deo ekipe koja je definisala moju igračku karijeru ovde u SAD. Bulsi su postali moja porodica i stvarno se radujem budućnosti“, rekao je Kukoč.

Na novom poslu Kukoč će se pridružiti Pipenu koji je savetnik predsednika kluba od 31. oktobra 2012. godine.

Kukoč je u NBA proveo 13 sezona, od kojih sedam u Bulsima, a 1996. godine je proglašen za najboljeg šestog igrača lige. Od 1996. do 1998. osvojio je tri NBA prstena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar