Tošić: Možemo da budemo ravnopravni protiv Zvezde

BEOGRAD – Fudbaler Čukaričkog Nemanja Tošić veruje da će njegov tim pružiti maskimalan otpor Crvenoj zvezdi na startu prolećnog dela Superlige.

Brđani će u subotu od 17 sati gostovati Zvezdi na stadionu „Rajko Mitić“ u 22. kolu Superlige.

„Ako smo mogli da pariramo Dinamu iz Kijeva, od kojeg smo bili i bolji u većem delu meča, ne vidim razlog zašto ne bismo mogli da se suprotstavimo i Crvenoj zvezdi. Ne treba da precenimo rivala, iako nema dileme da su oni favoriti. Verujem u našu ekipu, u šefa i njegove ideje. Ko god da izađe na duel protiv šampiona, daće svoj maksimum“, rekao je Tošić za klupski sajt.

„Iskustvo je najveća Zvezdina prednost, s obzirom da imamo mnoštvo mladih igrača u timu. Ali, svima nama je šef Saša Ilić mnogo pomogao, svi mi imali smo šta da čujemo i naučimo od njega. Pre svega, da nemamo strah od greške. Ubeđen sam da ćemo biti ravnopravni protivnici i da će nijanse odlučivati u derbiju prvog prolećnog kola“, poručio je on.

Levi bek, koji je sa Čukaričkim produžio ugovor do 2024. godine, kaže da je spreman za atmosferu na Marakani.

„Video sam da će biti publike u velikom broju. To je ambijent u kojem svi priželjkujemo da igramo. Imamo u timu momaka koji su igrali u Zvezdi, ja sam među njima. Imamo onih koji su bili u Partizanu, ali svi mi smo sada profesionalci, koji se bore za Čukarički. Ne zanima nas ko će biti šampion, na nama je da se učvrstimo na trećem mestu i da što pre izborimo plasman u Evropu, gde nam je i mesto“, zaključio je Tošić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar