Toti sa dva gola doneo pobedu Romi

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti doneo je večeras pobedu svom timu nad Torinom od 3:2, pošto je ušao u igru u finišu meča i postigao dva gola.

Torino je vodio 2:1 sve do završnice, a onda je u 86. minutu u igru ušla ikona kluba. Toti je prvo u 87. minutu iskoristio sjajnu asistenciju Konstantinosa Manolasa, koji mu je nakon slobodnog udarca spustio loptu, a kapiten ekipe je bio siguran.

Samo minut kasnije, Nikola Maksimović igrao je rukom u svom šesnaestercu, a Toti je iskoristio penal za trijumf. Ovaj 39-godišnji igrač ponovo je spasao poraza jedini tim za koji je igrao u karijeri, pošto je u prošlom kolu protiv Atalante ponovo u finišu ušao u igru i doneo Romi izjednačenje.

„Vučica“ je ovim trijumfom povećala prednost na trećem mestu tabele, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto su prvi pratioci Inter i Fiorentina poraženi.

Inter je izgubio od Djenove u gostima 1:0, dok je Fiorentina poražena 2:1 od Udinezea.

Roma ima 68 bodova, Inter 61, a Fiorentina 59.

Prvoplasirani Juventus bio je siguran na svom terenu u pobedi protiv Lacija 3:0 i tako sačuvao devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli, koji je u utorak pobedio Bolonju 6:0.

Palermo je odigrao 2:2 sa Atalantom i tako je ostao na pretposlednjem mestu tabele, sa dva boda manje od Karpija, prve ekipe van opasne zone.

U ostalim večerašnjim mečevima, Sasuolo i Sampdorija odigrali su 0:0, Kjevo je pobedio Frozinone 5:1, a Empoli je savladao Veronu 1:0.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar