„Trebao sam osvojiti titulu idiota veka, Novak će biti najbolji – definitivno“

Rodžer Federer je priznao da mu je sve teže ostavljati porodicu da bi trenirao i putovao na turnire i da se bliži trenutak kad mu to više neće odgovarati, a u međuvremenu je njegov najveći konkurent, Rafael Nadal stigao do 19. Gren slem  naslova.

Španski i švajcarski reket već godinama su u samom vrhu teniskog sveta i jedini ko im na pravi način preti je Novak Đoković, a legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević veruje da će upravo srpski teniser prestići i Švajcarca i Španca.

– Rafa će definitivno osvojiti još nekoliko titula na Rolan Garosu, ali i Novak će osvojiti preko 20 naslova. Ali, i Roger se sigurno nada još jednoj tituli. Svi su mislili da će je osvojiti u finalu Vimbldona, ali ga je u tome sprečio Đoković i to ga sigurno boli – govori Ivanišević za engleski Telegraph.

Ivanišević smatra da je Đoković kompletniji od Federera i Nadala.

– Zamislite to ovako, kada bi igrali deset mečeva, rekao bih da bi u barem osam Novak pobedio. On je najkompletniji među njima – priča Ivanišević.

Kako prenose sportski mediji u Hrvatskoj, sebi, priznaje, zamera na jednoj stvari.

– Imao sam teoriju da nije dobro izgubiti u polufinalu, ali da možeš izgubiti u finalu. Pobeđivao sam  najbolje igrače u polufinalima, a onda bih u finalima odigrao kao „pi*kica“. Izgubio sam puno velikih mečeva, a uvek zbog gluposti.  Trebali su mi dati nagradu za idiota veka – priznaje hrvatski osvajač Vimbldona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ĐokovićfedererIvaniševićNadal
Komentari (0)
Dodaj komentar