Trener se obrušio na novinarku: Mogla bi da dobiješ šamar, pripazi se! (video)

Bivši trener Mančester Junajteda Dejvid Mojs našao se u središtu skandala. Poznatom strategu ne ide dobro na klupi Sanderlenda s kojim je na začelju tabele, pa je svoje frustracije iskalio na novinarki.

Događaj se desio pre dve nedelje nakon što je Sanderlend igrao sa Barnlijem (0:0). Novinarka BBC-a Viki Sparks upitala ga je da li je bio pod pritiskom s obzirom na to da je utakmicu sa tribina pratio vlasnik kluba Elis Šort.

Ne, nimalo, rekao je Mojs, a zatim, misleći da su se kamere ugasile, počeo da pretiti.

– Postala si malo bezobrazna na kraju, zato se pripazi. Mogla bi da dobiješ šamar, iako si žena. Budi oprezna sledeći put kad dođeš, vikao je Mojs i otišao.

Iako se mnogima učinilo da se radilo o šali jer se novinarka smejala, to nije bila šala pa je FA savez pokrenuo istragu i Mojsa najverovatnije čeka kazna, a trener Sanderlenda se javno izvinio.

– U tom trenutku učinio sam veliku grešku, zbog čega žalim. Razočaran sam svojim ponašanjem. Nazvao sam novinarku istoga dana i izvinio joj se, a ona je to prihvatila. Svi koji me poznaju znaju da nisam takva osoba, još jednom mogu svima da poručim da mi je žao, zaključio je Mojs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dejvid mojsnovinarka
Komentari (0)
Dodaj komentar