Trener Sevilje: Trijumf posvećujemo navijačima i Puerti

Trener fudbalera Sevilje Unaj Emeri treći uzastopni trijumf u Ligi Evrope posvetio je navijacima i preminulom nekadašnjem prvotimcu Antoniju Puerti.

„Ovo su trenuci u kojima se uživa, navijači su bili sjajni, njima i Puerti, koji je tu sa nama, posvećujemo ovaj trijumf“, rekao je Emeri.

Na pitanje šta se to dogodilo sa njegovim igračima u poluvremenu jer su nakon 0:1 u nastavku preuzeli igru i sa tri gola overili trijumf.

„Rekao sam igračima samo da napravimo red u glavi, da igramo svoju igru i da uživaju u finalu. Ovo je naše takmičenje, zaslužili smo trofej, zbog svega što smo uradili ove sezone“, rekao je Emeri.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije krio da je razočaran posle drugog izgubljenog finala sa klubom ove sezone, nakon Liga kupa, a ujedno svog petog vezanog poraza u mečevima za trofej.

„Ja sam kriv, isuviše lako smo primali golove. Međutim, nije problem što smo, recimo, primili gol za 1:1, nego način na koji smo reagovali posle toga. Razočaran sam, mislio sam da smo više napredovali, ali budite sigurni da ćemo se vratiti još jači“, poručio je Klop.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Liga Evropeliverpulsevilja
Komentari (0)
Dodaj komentar