Trener Zvezde zadovoljan pobedom protiv Čukaričkog

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da je njegova ekipa dobro igrala i ostavila dobar utisak u današnjoj utakmici i pobedi protiv Čukaričkog u 33. kolu Super lige Srbije.

„Izuzetno dobra igra sa mnogo uspešnih zahteva na kojima smo radili i za koje smo trenirali, ne samo za danas, nego za čitav period. Kad se pogleda, dva gola u prvom poluvremenu i mnogo prilika, uz ostavljen dobar utisak“, rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su na svom terenu Čukarički sa 4:0, u utakmici 33. kola Super lige Srbije i izjednačili klupski rekord od 57 uzastopnih utakmica bez poraza u prvenstvu.

„Igrali su fudbaleri sa manjom minutažom, tako da nismo mogli konstantno da držimo ritam, imali smo pad, ali se vratili na energiju i kvalitet i postigli još dva pogotka. Uz to, dali smo prostor Milunoviću i Spajiću da se vrate, kao i Mituljikiću i Lekoviću da skupljaju minute. Uspeli smo da odigramo dobro i osvežimo igrače koji će nam trebati za sredu“, naveo je Milojević.

Četvrti gol postigao je Uroš Spajić, koji je se oporavio od povrede i prvi put zaigrao otkako se vratio u klub.

„Spajić je momak koji radi pošteno. Imao je dug period oporavka, trebala mu je mentalna snaga, a gol je nagrada za rad koji je uložio. Reč je o velikom profesionalcu i nadam se da će mu ovo biti podstrek da nastavi ovako na mentalnom planu i da igra sve bolje, jer znamo kakav je fudbaler u pitanju, samo treba pametno da ga uvedemo posle povrede“, naveo je Zvezdin trener.

Zvezda je već odbranila šampionsku titulu u prvenstvu, a u sredu od 18.30 igra u Kruševcu protiv Napretka, u četvrtfinalu Kupa.

„To je specifično takmičenje, jedna utakmica i svako svakog može da iznenadi, tako da nam treba dobra igra i recept iz prvog poluvremena protiv Napretka, ali i današnja energija, da bismo prošli“, rekao je Milojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar