Tuga: Poginuo 19-godišnji srpski fudbaler (foto)

Fudbaler Sloge iz Plandišta 19-godišnji Filip Radulović poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak.

Fudbalski klub Sloga iz Plandišta oprostio se na društvenim mrežama od svog fudbalera Filipa Radulovića, koji je nastradao u direktnom sudaru „mercedesa“ i „BMV“.

„Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali našeg Fiću, izražavamo najiskrenije saučešće. Neka ti je večna slava Fićo“, stoji u saopštenju kluba.

Užasne vesti i užasna sudbina fudbalera koji je minulog vikenda odigrao poslednju utakmicu. Momak koji je 23. januara proslavio 19. rođendan bio je starter u duelu Sloge i Budućnosti iz Alibunara.

Protiv vozača „BMV“ podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalerpoginuovrsac
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Zloća

    Od kuda ti znaš koliko je bio star vozač bemvejca!?

  • Miki

    Njega je usmrtio BMW!!! Za ostalo se slazem.

  • bambi

    BMW automobili se ne smeju davati ljudima pre navrsene 35 godine. Osim toga, do 35 godine se zakonom mora regulisati da se ne smeju voziti vozila snaznija od 70 konja i to uz dodatni uslov da bi se nakon 35 godina vozilo snaznije vozilo, posedovanje barem deset godina vozacke dozvole na automobilima do 70 konja. BMW vozila su za iskusne vozace a ne za mlade ljude koji zapaliti cigaru, drndati muziku, mobilni, pokazivati se pred devojkom, izivljavati se za volanom i slicno. Zakon se mora hitno usvojiti.