U dramatičnom meču prošli grupu u LŠ, pa se potukli s besnim navijačima (video)

Lion je bio domaćin sinoćnje utakmice protiv Lajpciga, a remijem 2:2, do kojeg je došao nakon što je u drugom poluvremenu gubio 0:2, dramatično je osigurao prolazak grupe Lige šampiona. Međutim, nakon toga igrači nisu na svom stadionu s navijačima slavili veliki i teško izboren uspeh, nego su se s njima potukli.

https://www.youtube.com/watch?v=cidk4sRzxrk

Memfis Depaj, kapetan, najbolji igrač i strelac Liona koji je postigao drugi gol za prolazak grupe, odlazeći s terena primetio je da je jedan od ultrasa iz grupe Bad Gones na terenu razvio zastavu na kojoj piše „Marselo odlazi“. Uz poruku golmanu Liona bio je i crtež magarca.

Vođa ekipe stao je u obranu saigrača tako što se zatrčao prema navijaču s uvredljivim transparentom i istrgao mu ga iz ruke, na što su s navijačke tribine prema Depaju krenuli brojni navijači, koje su članovi obezbeđenja i policajci jedva zaustavljali da ne provale u teren i obračunaju se s igračem. Neki su se i uspeli da se probiju do njega, ali ubrzo su dotrčali ostali igrači Liona koji si im se suprotstavili.

https://www.youtube.com/watch?v=hVh1zidIu4o&feature=emb_title

Marselo se navijačima Liona zamerio tokom poraza kod Benfike, takođe u LŠ-u, nakon kojeg su počeli da ga napadaju na društvenim mrežama i vređaju na utakmicama. Ostali igrači Loona solidarizirali su se s Marselom i zato više ne pozdravljaju navijače nakon pobeda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Lionnavijači
Komentari (0)
Dodaj komentar