Udovičić: Na Dimitrijevića i Matijaševića smo svi ponosni

BEOGRAD – U neverovatnom nizu medalja naših paraolimpijaca sjajni Nemanja Matijašević postao je vicešampion Evrope u skoku u dalj, a Stefan Dimitrijević osvojio je evropsku bronzu u bacanju diska, naveo je ministar sporsta Vanja Udovičić u čestitki paraolimpijcima na odličjima u Berlinu.

„Čestitam Nemanji i Stefanu, sportistima koji ne odustaju nikada i koji se svim srcem bore za našu zemlju! Čestitiam celokupnoj srpskoj paraatletskoj reprezentaciji koja je sa osvojenih 13 medelja na Evropskom paraatletskom prvenstvu u Berlinu još jednom pokazala da su apsolutni pobednici svakog dana u svakom smislu i da su s razlogom srpski paraatletičari naši najbolji ambasadori na koje smo svi ponosni“, naveo je Udovičić.

Čestitajući sportistima, ali i njihovim stručnim timovima i Paraolimpijskom komitetu, ministar je svim poželeo mnogo uspeha i u svim narednim takmičenjima, „siguran da će zahvaljujući baš ovim ljudima, velikim šampionima, koji treba da budu primer i idoli svima, srpska zastava još mnogo puta sijati i svetskim paraolimpijskim sjajem“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar