Partizan se pobedom vratio u igru, Albanci nemoćni u Beogradu! (video)

Fudbaleri Partizana savladali su albanski Skenderbeg sa 2:0 u utakmici 4. kola grupe B Lige Evrope.

Kako je Dinamo iz Kijeva u Bernu savladao Jang Bojs sa 1:0, crno-beli su sada drugi u grupi sa 5 bodova, dok Švajcarci imaju 3 pa je već sada izvesno da će njihov duel krajem novembra u Beogradu odlučiti ko će uz Ukrajince dočekati proleće u Ligi Evrope.

Partizan je igrao u sastavu: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić, Everton, Jevtović, Tošić, Tavamba, Janković, Ožegović.

Prvih 30 minuta meča obeležio je nekadašnji reprezentativac Zoran Tošić koji je pravio velike probleme albanskom timu, a kruna njegove sjajne igre bila je slobodan udarac u 37. minutu meča.

https://www.youtube.com/watch?v=KAhLLWQ6MoM

Popularni „Bambi“ ponovio je savršen slobodnjak od pre 4 dana kada je u nadoknadi vremena pogodio mrežu Borca iz Čačka za pobedu Partizana.

Partizan je u drugom poluvremenu, videvši da može do pobede dodao gas je pa je tako prednost udvostručena u 66. minutu.

Odbrana Skenderbega napravila je veliku grešku i lopta je stigla do Ognjena Ožegovića. On je prevario istrčalog Šehija i asistirao Tavambi kome nije bilo teško da povisi na 2:0.

U finišu meča istakao se poslovično sjajni Vladimir Stojković koji je branio poput „hobotnice“ i s pravom je po ko zna koji put ove jeseni pokazao da je najbolji igrač crno-belih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

FK PartizanLiga EvropeSkenderbeg
Komentari (0)
Dodaj komentar