Tužan kraj novog početka: Novaka bol u ramenu sprečio da pobedi Berdiha (video)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković predao je četvrtfinalni meč Vimbldona protiv Tomaša Berdiha.

Novak je pri rezultatu 7:6 u prvom i 2:0 u drugom setu za Čeha odustao od dalje borbe pošto ga je bol u ramenu toliko onesposobio da igra dalje, da je morao da pruži ruku protivniku.

Berdih će u polufinalu će igrati protiv Rodžera Federera ili Miloša Raonića.

Što se Noleta tiče, mogao je na Vimbldonu i do prvog mesta da ga je osvojio jer je imao motiv više kada je saznao za poraz Endija Mareja u četvrtfinalu od Sema Kverija, ali avaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicTomaš BerdihVimbldon
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Tačno, Spasoje, igrati dan za danom i tako stalno… protiv svih pravila, onih sportskih!- ne vrijedi ništa pratiti, jer nema uživanja i neizvijesnosti

  • milan

    Dobro jutro Spasoje. Pricao sam o ovom mamlazu godinama od 2012 OI u Londonu da je to pi…od coveka.Dusa prodana.Nikakav covek.To moze sebi da ucini samo mazohista sto radi Novak vec duze od godinu dana.Prenemaze se po terenu izigrava bolesnog majmuna.Prodao si Novace dusu djavolu.Mogao si biti najveci ostaces upamcen kao najlosiji glumac u istoriji tenisa.Bruko!

  • spasoje

    Očito da je kontrola Velikog Brata učinila svoje , jebeš sport ,besmisleno sjedati ispred tv i toleriosati kontrolu i nameštanje …sport je prošlost i više ga ne pratim !