Vardi: Zašto ne bismo ponovili ovu sezonu

Najbolji strelac Lestera Džejmi Vardi rekao je danas da je ključna pobeda ka tituli Premijer lige bila na Etihadu protiv Mančester Sitija i poručio da veruje da ekipa može da ponovi fantastičnu sezonu.

Novi šampion Engleske je u februaru sjajnom partijom „razbio“ Siti, a u istom mesecu nadigrao je Liverpul (2:0), Totenhem (1:0), uz poraz od Arsenala (2:1), što je trasiralo put ka iznenađujućoj tituli.

„Niko nam nije davao šanse na pobedimo, ali smo bili dominantni na Etihadu. Moramo da sačekamo sledeću sezonu i vidimo da li možemo da ponovimo sve ovo. Ono što je sigurno, probaćemo“, rekao je Vardi za Skaj Sport.

Vardi podseća da su Siti, Junajted, Čelsi i Liverpul potrošili mnogo novca za pojačanja, ali da se ne vidi razlika u sastavu između Lestera i pomenutih klubova.

„Veliki novac je uložen u timove. Igrali smo odlično, bolje od ostalih, i ne vidim zašto ne bismo bili isti naredne sezone. Svi su očekivali da ćemo ispasti iz lige, ali mi smo došli do trofeja. Ranijeri želi da još napredujemo i ako je to odbrana titule, neka bude tako“, zaključio je Vardi.

Lester je proslavio prvu titulu Engleske u klupskoj istoriji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Džejmi VardiLesterPremijer liga
Komentari (0)
Dodaj komentar