Veljković i Lukić: Spremni smo za izazov u Danskoj

BUDIMPEŠTA – Srpski fudbalski reprezentativci Miloš Veljković i Saša Lukić izjavili su da su zadovoljni pobedom u prijateljskom meču protiv Mađarske u Budimpešti, koja je važzna za odličnu atmosferu u timu i najavili da su spremni za novi izazov – duel protiv Danske u Kopenhagenu.

Danska i Srbija igraju u utorak 29. marta na „Parken stadionu“ od 18 sati.

„Biće teško u Kopenhagenu, ali nećemo odustajati od našeg stila igre i verujem u pozitivan ishod utakmice. U Budimpešti nismo primili gol i to takođe uliva dodatnu dozu samopouzdanja. Vanja Milinkovic-Savić bio je na visini zadatka. Golmani koje imamo na raspolaganju zaista rade odličan posao u reprezentaciji”, rekao je Veljković za sajt Saveza.

Lukić je istakao da činjenica da su u pitanju mečevi prijateljskog karaktera, nikako ne umanjuje želju za pobedom.

„Danska ima sjajnu ekipu, što su i dokazali plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva i fenomenalnim partijama u kvalifikacijama za Katar. Imamo sasvim dovoljno vremena da odmorimo i da se pripremimo za novo iskušenje. Iz utakmice u utakmicu delujemo sve sigurnije, igramo sve bolje i tako će biti i u Kopenhagenu. Jedva čekamo da se nadigravamo sa vrlo kvalitetnim protivnikom i da pokažemo kvalitet koji nas je krasio tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo”, rekao je Lukić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar