Venger: Arsenal će imati mnogo posla u prelaznom roku

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da će klub imati mnogo posla u januarskom prelaznom roku, pošto želi da dovede nove igrače kako bi ekipa ostala u vrhu Premijer lige.

Venger nije želeo da otkrije o kojim igračima se radi, a britanski mediji spekulišu da je reč o fudbaleru Bazela Mohamedu Elneniju. Navodno, uprave dva kluba su postigle dogovor o transferu.

„Vi (novinari) znate više od mene. Nažalost, sada ne možemo ništa da saopštimo pošto ništa nije završeno. Biću zauzet u januaru, već sam zauzet. Pre mesec dana sam rekao da smo, zbog velikog broja takmičenja u kojima učestvujemo, ‘kratki’ na sredini terena. Bićemo zauzeti“, rekao je Venger, preneli su britanski mediji.

Vengeru su potrebni igrači sredine terena pošto su na toj poziciji povredjeni Fransis Kokelan, Santi Kazorla i Džek Vilšir, a povredjen je i napadač Dani Velbek.

Arsenal je u ponedeljak pobedio Bornmut sa 2:0 i uz jučerašnji remi Lestera i Mančester sitija, „tobdžije“ su preuzele prvo mesto na tabeli.

Mediji spekulišu i da je Venger zainteresovan za igrača Sautemptona Viktora Vanjamu.

Arsenal je prvi na tabeli sa 39 bodova koliko ima i Lester i pokušaće da osvoji šampionsku titulu prvi put od 2004. godine.

„Uveren sam da ćemo se boriti da ostanemo u vrhu. Ali, ima još da se igra, tek smo na polovini prvenstva“, rekao je francuski trener.

Venger je rekao i da očekuje da će se napadač Aleksis Sančes, koji je povredio tetivu krajem novembra, vratiti u ekipu 9. januara za utakmicu protiv Sanderlenda, u trećem kolu FA kupa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar