Venger: Ne plašimo se Bajerna

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger izjavio je danas da se njegova ekipa u predstojećem duelu u Ligi šampiona ne plaši Bajerna iz Minhena, uprkos tome što je nemački tim pobedio u svakoj utakmici ove sezone.

Bajern je pobedio u svih devet prvenstvenih utakmica ove sezone, kao i u prve dve utakmice u Grupi F u Ligi šampiona.

Arsenal će sutra od 20.45 na svom stadionu igrati protiv Bajerna u trećem kolu Grupe F i pokušaće da ostvari prvu pobedu u grupi, posle poraza od Dinama iz Zagreba i Olimpijakosa.

„Može se steći utisak da prve dve utakmice u Ligi šampiona nismo ozbiljno shvatili, ali to neće biti problem protiv Bajerna. Znamo da ćemo igrati protiv vrhunskog tima, svi naši igrači će sutra biti maksimalno koncentrisani“, rekao je Venger, preneli su britanski mediji.

„Imamo samopouzdanja, pre smo igrali i protiv jačih Bajernovih timova i pobedjivali ih. Ekipu koja je osvojila triplu krunu, sa maksimalno spremnim (Frankom) Riberijem i (Arjenom) Robenom, (Tonijem) Krosom, (Bastijanom) Švajnštajgerom i (Tomasom) Milerom“, dodao je on.

Venger je naveo da njegova ekipa mora dobro da se brani, ali i da napada i da prva postigne gol.

„Svaki tim ima neku slabost. Ako me pitate da li bih sada igrao protiv njih – ne bih. Ali, ne postoji tim bez slabosti. Ne možete da kažete da ćete postići tri gola za 20 minuta, pošto je to apsolutno ludo“, rekao je on.

Francuski trener dodao je da će golman Petr Čeh biti na golu i da ne planira da odmori Aleksisa Sančesa i Mesuta Ozila.

„Bili biste iznenadjeni ako ih sutra ne bih uvrstio u tim. Osim ako se desi da imam veoma lošu, neprospavanu noć i pogešim. Ali, u normalnim okolnostima, oni igraju“, rekao je Venger.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar