Venger: Nismo imali sreće u Kelnu, na pobedu protiv BATE-a

Menadžer Arsenala Arsen Venger razočaran je porazom u Kelnu (1:0) i poručio da će se njegov tim iskupiti protiv BATE-a u poslednjem kolu H grupe i tako pomoći Crvenoj zvezdi ka prolazu u nokaut fazu Lige Evrope.

Arsenal je uprkos porazu prošao u šesnaestinu finala Lige Evrope sa prvog mesta, ali se sada zakomplikovala situacija u grupi jer Zvezda ima šest bodova, koliko i Keln, a BATE jedan manje.

„Izgubili smo meč u kojem je protivnik imao samo jedan udarac ka našem golu, ne računajući penal. Uvek nam malo nedostaje da damo gol. Keln se branio izuzetno i za njih je to bila savršena noć“, rekao je Venger posle utakmice u Nemačkoj.

On je obrazložio da je Džek Vilšir stvorio mnogo prilika saigračima i sebi, ali da zajedno sa Danijem Velvekom i Olivijeom Žiruom nije imao sreće u završnici.

„Činjenica je da smo ispunili cilj osvajanjem prvog mesta kolo pre kraja i osećamo se kao da smo odradili sav posao. Ipak, imamo duel sa BATE-om koji nam takmičarski ništa ne znači, ali želimo pobedu“, dodao je Francuz.

U poslednjem kolu 7. decembra Crvena zvezda dočekuje Keln, a Arsenal ekipu BATE-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Arsen Vengerarsenal
Komentari (0)
Dodaj komentar